Musik - det internationale sprog

I en tid, hvor grænser lukkes og mure skal opføres, er det tankevækkende, at kunsten krydser grænser mere end nogensinde. Musikere verden over spiller sammen på kryds og tværs, og de er dermed med til at udvikle nye musikalske og genrebrydende udtryk. Ikke nok med det, så er musikere og andre kunstnere katalysatorer for kulturel udveksling - noget der er vigtigere end nogensinde.

Shifting Identity er ingen undtagelse - det er et møde på tværs af nationaliteter og musikalske baggrunde. Musikken er skrevet af Thomas Albæk Jakobsen, der i sin søgen efter et unikt udtryk også har valgt en lidt utraditionel besætning i Malte Schiller (DE) på klarinetter, Marius Ungerau (RO) på bratsch og Francisco Vila (US) på cello.

Invitation til live-laboratorium og interaktiv musik

Shifting Identity fremføres som et live-laboratorium, hvor I er inviteret til at opleve gruppen arbejde med og fremføre musikken i en utraditionel koncertform. I laboratoriet er det muligt for jer at gå i dialog med musikerne omkring den musikalske proces. I kommer også til at være medskabende, i det noget af musikken er interaktiv og omfatter både improvisations-bingo og pictogram musik. Den interaktive del er lavet således, at musikalske forudsætninger ikke er nødvendig, blot I har nysgerrigheden.

Shifting Identity fremføres to gange d. 6. december 2016 på Center for Dansk Jazzhistorie, Kjellerups Torv 2, 9000 Aalborg. Koncerterne starter kl. 16.30 og kl. 20.00. Der er gratis adgang.